Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Dankzij de inzet van onze werknemers en de goede samenwerking met leveranciers en klanten hebben we de nasleep van de coronapandemie goed doorstaan. Wereldwijde grondstoffentekorten, verergerd door de oorlog in Oekraïne, dwongen ons in 2022 tot grote inspanningen om aan onze verplichtingen te voldoen. We werden geconfronteerd met ongekende prijsstijgingen en volatiliteit. Ondanks deze uitdagingen wisten we onze marktpositie in 2023 te behouden en zelfs te versterken. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen worden steeds belangrijker, aangemoedigd door zowel klanten als overheden. We bereiden ons voor op aankomende wet- en regelgeving, zoals de EU Taxonomie, de Corporate Sustainability Due Diligence Directive, de Corporate Sustainability Reporting Directive, en de anti-ontbossingswetgeving (EUDR), en zullen onze verantwoordelijkheid blijven nemen.

Omdat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als een vanzelfsprekendheid zien, hebben we naast ons voedselveiligheids- en kwaliteitsbeleid ook een MVO-beleid opgesteld, waaraan we met veel ambitie werken. Die gedrevenheid komt voort uit het besef dat we onderdeel uitmaken van de maatschappij. Als producent van kwalitatieve producten en als goede werkgever voor mensen in Nederland en de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Deze sociale en maatschappelijke betrokkenheid zien we als een wezenlijk onderdeel van ons bestaansrecht. Een mooi voorbeeld van hoe we dit, nu al voor ons Inproba merk, in praktijk brengen: we gebruiken 100% Rainforest Alliance gecertificeerde chilipepers van duurzame landbouw voor onze sambals en chilisauzen, vullen deze af in 100% gerecycled PET en voorzien deze van FSC®-gecertificeerde papieren etiketten in onze CO2 neutrale*** fabriek in Baarn

*** Klimaatneutraal op scope 1 & 2 betekent dat verantwoordelijkheid wordt genomen voor de eigen emissies die in de directe invloedsfeer vallen en dus door Inproba stuurbaar zijn. Dit betreft parameters zoals gebruik van elektra, gas, eigen vrachtvervoer naar klanten en het verbruik van koudemiddelen .

MVO integreren in onze organisatie

Inproba richt zich op drie pijlers: milieu, grondstoffen en maatschappelijke betrokkenheid. Samen hebben we MVO-doelen gesteld die betrekking hebben op deze pijlers en daarbij hebben we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals (SDG's)) van de VN mede als leidraad genomen.

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Award voor onze Ketjap Manis 30% Minder suiker

21-10-2024

De Ketjap Manis 30% Minder Suiker* van Inproba is bekroond met de Innova Klassiek Award! Deze prijs, uitgereikt door de Levensmiddelenkrant, is bestemd voor producten die na vier jaar nog steeds su...

Lees verder

Nieuwe Aanwinst: Woksaus Oester Soja

22-07-2024

Wij hebben een nieuwe woksaus aan ons assortiment toegevoegd! Naast Wok Sweet & Sour en Teriyaki kun je nu genieten van Woksaus Oester Soja. Deze saus heeft een rijke, hartige smaak met een subtie...

Lees verder
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram