Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba, opgericht in 1956, was van oorsprong een zelfstandig familiebedrijf* en gaat, na de overname door VE Partners in februari 2025, als zelfstandig bedrijf verder onder dezelfde naam. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba is BRCGS en IFS gecertificeerd; dit is de basis voor onze productie.

 

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder

Natuurlijke smaak voorop: minder zout en suiker, meer innovatie

06-01-2025

Bij Inproba maken we verse producten die lang houdbaar zijn dankzij moderne technieken zoals pasteurisatie en sterilisatie. Hoewel deze processen soms toevoegingen zoals zout, suiker of voedingszuren...

Lees verder
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram