Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Award voor onze Ketjap Manis 30% Minder suiker

21-10-2024

De Ketjap Manis 30% Minder Suiker* van Inproba is bekroond met de Innova Klassiek Award! Deze prijs, uitgereikt door de Levensmiddelenkrant, is bestemd voor producten die na vier jaar nog steeds su...

Lees verder

Nieuwe Aanwinst: Woksaus Oester Soja

22-07-2024

Wij hebben een nieuwe woksaus aan ons assortiment toegevoegd! Naast Wok Sweet & Sour en Teriyaki kun je nu genieten van Woksaus Oester Soja. Deze saus heeft een rijke, hartige smaak met een subtie...

Lees verder
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram